Salı, Ağustos 17 | By: BladeSinger

Her Insan Yalnizdir.


Her insan yalnizdir.

Yemek yerken, su icerken, futbol oynarken, nefes alirken ve devaminda verirken. Su icerken, gazate okurken, sigara icerken, uyurken, dusunurken, plan kurarken. Hatta sevisirken yalnizsin. Ister gece bardan kaldirdigin hatun olsun sevistigin, istersen omrunu beraber gecirecegin kadinla ilk sex'in olsun. Farkeden bir sey yok.

Insanlar birseyi karistiriyor. Eger yasadigin bir olayi, karsida ki de yasiyorsa yalniz olmadiklarini saniyorlar. Ama bu bir yanilsamadan baska bir sey degil. Yanilsiyoruz yanilsamak istiyoruz, icimizde ki yalnizlik cukurunu doldurmak istiyoruz. Ama bu cukur bir yandan da ogutuyor. devamli ustune koymak zorundayiz. Oyle ki iste ustune koyabilecegimiz birsey kalmadiginda ben yalnizim cigliklari atiyoruz.

Sonucta yalniz yasayip, yalniz olecegiz. Her soluk alisverisimiz yalnizligimizdir. Golge gibi her gittigimiz yerde yanimizda. Farkedebiliriz ya da farkedemeyiz ama o orda hizla cukurdakileri ogutmekte ve bir gun bunu farkedecegiz, farkedeceksiniz.


Stand Alone !!

BB
Perşembe, Ağustos 12 | By: BladeSinger

Bir cocuk sarkisi...


Birgun birgun bir cocuk eve de gelmis, kimse yok...
acmis bakmis dolabi gene kimse yok...
anlamis ki, burda kimse yok...
her kimse o...

Burda ki ilk yazimdir.



Agir Pink Floyd hastaligi vucudumun butun molekullerini sarmis bulunmakta. Uyusmaktan bahsediyorum, beynimin hic kan gitmeyen mevkiilerine kan gitmesinden. Bu durum cift tarafli calisiyor bir bakiyorsun vucudun gorunmeyen yaralarini deprestiriyor bazen de hayati ...

"The grass was greener,The light was brighter With friends surrounded. The nights of wonder"

Ilk yazi kisa, sonra belki daha fazla yazarim Pink Floyd'dan ve herseyden :)

BB