Çarşamba, Eylül 28 | By: BladeSinger

Pink Floyd - Pigs (Three Different Ones)



Bazen hakkaten böyle insanlara rastlıyor insan. ama ilk görüşte anlayamıyorsun ki domuzun domuz olduğunu. Fakat o değilde, böyle de güzel müzik yapılır mı? bence bir daha yapılmaz. o yüzden hep beraber ;

Big man, pig man, ha ha, charade you are (8) diyoruz.

Geri Geldim


Evet, uzun zamandan beri bloğumla ilgilenmiyordum, en sonunda üstümde ki üşengeçlik çuvalına iğneyi batıriverdim ve düzenlemerimi yaptım. Artık daha mutlu bir insanım.

Sevgili blog, sensiz günlerim de başıma bir sürü olay geldi. Bunlar sırasıyla, Arabistan macerama son verdim, yakın bir arkadaşmın kazığını yedim ve sonrasında da iş bulamadım. İş bulamadığım için de mantıklı olarak Asker'e gidiyorum. Zor bir dönem beni bekliyor.

Arada bir iki kızla ciddi birşeyler yaşamaya kalkıştım ama anladım ki, uzuun ve ciddi ilişkilerde ki başarızlığım devam ediyor ve gene bir halt edemedim, bir yere gidemedi gene :) Tek tabancayız gene anlıyacağın. Ardından efendime söyliyim uzun zamandır istemeyerek geldiğim Çanakkale - Lapseki de ki yazlığımda huzuru buldum. Son 3 aydır burdayım ama garip bir şekilde mutluyum. Yani bir çok olumsuzluğa rağmen -ne diye soracak olursan işsizlik dolayısıyla parasızlık en büyük dert.- Sanırım Rock & Roll günlerimin son bulması yakın bir gelecekte içten bile değil. Gün geçtikçe yaşlanıyorum ve sessiz sakin yerleri daha çok seviyorum. Yaşlandık beaa aaaabiii...

Herneyse bir kaç gün için de Ankara'da olucam o kasvetli sevimsiz hiç güzel anımın olmadığı yerde. Her sabah kalktıgımda boğaz manzarasını, bahçemizde ki güzeller güzeli gülleri ve karşı komşumuz Zafer Ağam'ı göremiycem. N'apalm, her güzel şeyin sonu var değil mi? Entresan bir şekilde özleneceksin Lapseki haberin olsun ona göre.

Bu arada Pırpırı soracak olursan, o da benimle şuan. bir kaç kere arıza yaptı ama olur o kadar. Umarım Angaraya dönerken mızmızlanmaz.

Neyse şimdilik bu kadar benden, Yakın zamanda gene yazıcam söz. Valla, İnan cigerim bana. Sevgiler, saygılar

BB